Weten wat je ECHT wilt

Diepgaande, effectieve LifeCoaching voor loopbaancoaching, emotiemanagement, conflicthantering en stressreductie

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS TELEFONISCHE INTAKE

Wat houdt GRIP LifeCoaching in?

Ervaringen

 • Ik heb een zeer prettige tijd bij Nelleke gehad. Nelleke is in staat geweest mij daadwerkelijk verder te helpen waar ik vastliep. Ze nam echt de tijd voor mij en wist met de juiste tools mij verder op weg te helpen.

  vrouw, 26 jaar Moeder
 • De coaching had een verrassende uitwerking. De Bodydrumrelease was een goed hulpmiddel. Ik kreeg inzicht in mijn patronen en heb gegronde keuzes kunnen maken.

  man, 38 jaar Jeugdbeschermer
 • Als je ervan uitgaat dat je bij Nelleke lekker achterover kunt leunen terwijl zij je naar je einddoel coacht, dan ben je bij haar aan het verkeerde adres! Hoogstens tien minuten heb ik op de bank gezeten, tien minuten waarin ik moest omschrijven wat ik wilde leren. Ik wilde leren om te gaan leven vanuit mijn passie. Het mooie is dat Nelleke je letterlijk aan het werk zet. Ze gebruikt de ruimte van haar werkkamer om je stappen te laten nemen, je te laten beschrijven wat jou tegenhoudt en wat je juist energie geeft. Al lopend, denkend en pratend kwam ik samen met haar tot de ontdekking wat ik nodig heb om vanuit mijn passie te gaan leven.

  vrouw, 38 jaar Schrijfster
 • De coaching van Nelleke heb ik als enorm zinvol en prettig ervaren, ze is een prettige coach die goed kan luisteren en fijne feedback geeft zonder te oordelen. De sessies hebben mij inzicht gegeven in waar mijn pijn en verdriet vandaan komen. Door terug te gaan naar de basis daarvan begrijp ik het veel beter. De coaching heeft me ruimte en rust gegeven. Mijn doelen die ik had gesteld zijn bereikt, waardoor ik het gevoel heb dat ik beter om kan gaan met mijn pijn en verdriet. Ik voel meer compassie voor mezelf, daardoor voel ik me sterker en rustiger. Nelleke heeft een fijne manier van communiceren en coachen. Ik kan haar zeker aanraden.

  vrouw, 40 jaar Ondernemer

Op de hoogte zijn van nieuws, acties en blogs?

Schrijf je nu in!

Nelleke ten Brinke

Als LifeCoach werk ik met mensen die meer geluk en balans willen ervaren in Zin(geving), (zich)Zelf en Zaken. Wil jij dat ook? Dan ben je op het goede adres.
Meer over mij

Blog

 • OutdoorLifeCoaching

  Ik ben een natuurliefhebber, maar wel van de categorie ‘normaal’. Dat bestaat natuurlijk niet, maar ik bedoel dat ik geen wandelschoenen in huis heb. Geen afritsbroeken, maar een ‘gewone’ skinny….

 • LifeCoaching of therapie?

  “Oh maar het gaat goed met me hoor!” Dit was de reactie van iemand toen ik opperde om met een coach te praten over de balans tussen werk en privé….

 • “Ik ben nou eenmaal zo”

    Ook wel eens feedback gegeven en de opmerking gekregen; “Ik ben nou eenmaal zo?” Misschien is een soortgelijke zin jou ook wel eens ontglipt. De vraag is; is iemand…

Let's Connect

Meer weten?

Op dit moment maken we een transitie door. We zijn druk bezig met de overgang naar mijn nieuwe onderneming. Er is hierom een cliëntenstop.