Voor wie is GRIP LifeCoaching geschikt?

Je kunt bij GRIP praktijk voor LifeCoaching terecht voor Loopbaancoaching, emotiemanagement, conflicthantering en stressreductie. De focus ligt op het helpen vergroten van jouw levensgeluk op het vlak van ZINgeving, jeZELF en ZAKEN. De basis van deze coaching is LifeCoaching. Bij LifeCoaching gaat het om WAT JE ECHT WILT. We gaan een laag dieper dan het inzetten van de ratio als hulpmiddel. Als je het met nadenken alleen kon oplossen zou je geen behoefte hebben aan coaching. We betrekken daarom ook je rechterhersenhelft zodat je makkelijker achter antwoorden en oplossingen komt die passen bij je diepste wensen, bij wie jij echt bent. Door contact te maken met je onderbewuste kun je grip krijgen op wat je gestrest maakt. Krijg je grip op je emoties en reacties. Grip op moeilijkheden op je werk of moeilijkheden in contact met anderen. Bij GRIP praktijk voor LifeCoaching ga je verder dan het maken van testen of het in kaart brengen van je talenten en capaciteiten. LifeCoaching is effectief en diepgaand.

Kortom; LifeCoaching helpt je te werken aan een duidelijk LifeDesign. Het helpt je balans te krijgen tussen werk en privé en grip te krijgen op je emoties en/of stressbronnen.
GRIP LifeCoaching is geen therapie.  We maken de verbinding tussen vroeger en nu zonder te graven in het verleden. We gaan uit van jouw mogelijkheden i.p.v jouw problemen.


Wil jij ook meer GRIP op jouw levensgeluk en weten wat je ECHT wilt? Meld je aan!